Konavljani pronašli svoju pjevačku zvijezdu, evo tko je ona!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Facebook
Devetogodišnjakinja oduševila izvedbom pjesme Moje oči pune ljubavi

Petra Šmanjak, učenica 3. razreda Osnovne škole Gruda pobjednica je pjevačkog natjecanja Konavle ištu zvijezdu 2014 koje se održalo sinoć u Domu kulture na Grudi. Devetogodišnja Petra je oduševila žiri svojom izvedbom pjesme Moje oči pune ljubavi Nine Badrić. Drugo mjesto osvojila je osvojila Tonka Bušković s pjesmom Dat će nam Bog, a treće Vanesa Natrlin Vidaković sa Smijem se. Nagradu za scenski nastup je osvojila Marija Mujo koja je s Rano ranije podigla prepuni Dom kulture na noge, a najbolja debitantica je Matea Novak iz Čilipa s pjesmom Nitko i ništa.

O pobjednici je odlučivao žiri u sastavu Katarina Deranja, Dijana Lukić, Juraj Magud, Ivan Kušelj, Vlaho Baule, Stijepko Krilanović i Stijepo Sambrailo. Konavle ištu zvijezdu, poznatije i kao Prvi pljesak, je pjevačko natjecanje djece osnovnoškolskog uzrasta koje traje sve od kasnih 60-tih, a održava se u organizaciji Društva naša djeca, te Osnovnih škola Gruda i Cavtat.

U pratnji Frana Šmanjka ove godine nastupilo je 17 natjecatelja, te su hrabrim nastupima zaslužili da se spomenu i ostali natejcatelji: Jele Kušelj, Lara Viktorija Ilić, Ana Paula Novak, Petra Banac, Mihaela Hanzier, Karla Radonić, Nika Mujo, Ela Slomović, Karmen Bogdanović, Anđela Zglav i Marijana Bušković te Matija Zglav kao jedini muški natjecatelj.

Popularni Članci