'

'Ja ne provodim predizbornu kampanju već štitim žitelje županije!'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik
Skupštinu Dubrovačko-neretvanske županije demonstrativno su napustili vijećnici SDP-a, a među njima i Kristina Ćurčija koja je, izazvana županovim komentarima i aludiranjem na pristrano ponašanje, bijesno otišla s višesatne sjednice.

Ono što je vijećnicu 'izbacilo iz takta' su optužbe da je putem prijedloga i pitanja htjela promovirati svoju političku aktivnost odnosno provoditi političku kampanju.

„Županu sam prije više od dvije godine govorila kako bismo trebali na internetskoj stranici objaviti i postavljena pitanja kako bi se vodila evidencija te kako bi se izbjeglo ponavljanje. On je to danas nazvao pokušajem političke promocije što je daleko od istine jer svako pitanje koje postavim zapravo pitam u ime žitelja naše županije“, potvrdila nam je Ćurčija u telefonskom razgovoru.

Vijećnica je također naglasila da u prosjeku pita tri pitanja što je čini najaktivnijom vijećnicom stoga ovakve županove komentare smatra uvredljivima. „Odavno sam predlagala da se vodi evidencija, no odbijena sam, a sad kad dolazi do ponavljanja, župan se sramoti zahvaljujući se na pitanju koje je davno čuo, no zbog djelomične evidencije toga se nije mogao sjetiti“, rekla je Ćurčija. 

Popularni Članci