'

DUNEA na međunarodnom sajmu nekretnina i investicija

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Predstavnica regionalne razvojne agencije DUNEA-e Marija Moretić u Cannesu sudjeluje na Svjetskom sajmu nekretnina i investicija MIPIM 2013. Sajam, koji se održava od 12.-15. ožujka, na jednom mjestu objedinjuje najutjecajnije čimbenike iz sektora i nudi pristup najvećem broju investicijskih projekata i izvora kapitala u svijetu.

Na sajmu se razgovaralo se o mogućnostima predstavljanja Županije iduće godine na ovom Sajmu, u sklopu kampanje za promociju i privlačenja investicija „Invest in Dubrovnik Neretva Region“, kao i o partnerskim aktivnostima dvaju sajmova. Naime, MIPIM je partner Međunarodnog Investicijskog Foruma Dubrovnik.

Ove godine Sajam u Cannesu posjetilo je 20 tisuća posjetitelja, a na mnogobrojnim održanim konferencijama i  predstavljanjima sudjelovalo je čak 4300 investitora iz cijelog svijeta. Izlaže 1900 izlagača, a uz tvrtke predstavile su se i snažne belgijske i francuske regije i gradovi, Nizozemska, Maroko, nordijske zemlje, Japan, zemlje Latinske Amerike, Rusija i mnogi drugi. Središnji  paviljon zauzela je Turska kao glavni izlagač i sponzor MIPIM-a 2013., a jedan od glavnih govornika bio je turski zamjenik premijera Ali Babcan na temu mogućnosti investiranja u Tursku i ekonomsko pozicioniranje zemlje u budućnosti. 

 

Popularni Članci