DUBROVČANIN UZVRAĆA UDARAC! Je li i ovo skupa kava? A možete je popiti baš na Stradunu!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: čitatelj
S dolaskom sezone obično se na društvenim mrežama počnu pojavljivati i fotografije računa na društvenim mrežama koje govore u prilog skupoći Dubrovnika. 

Tako je jedan Dubrovčanin prema Indexu poslao fotografiju na kojoj se vidi kako je Bitter Lemon i kavu u Cele na Stradunu platio 43.50 kuna s popustom te se požalio na cijene. No, sada je jedan drugi sugrađanin prema Dubrovačkom dnevniku uputio jedan drugi račun iz istog kafića na kojoj se vidi kako je jutros kavu u caffe baru Cele, dakle kafiću na samom Stradunu, platio svega 10 kuna.

Inače, u Celi je moguće popiti bilo koji jutarnji napitak po cijeni od 10 kuna do 10:00 sati, što je cijena koja je namijenjena stalnim, domaćim gostima, a kako kaže vlasnik caffe bara Tomislav Ivušić, to nije akcija koja je uvedena zbog novonastale situacije zbog koronavirusa nego je na snazi godinama. Također, napomenuo je kako se cijene toplih napitaka u Celi kreću od 15 do 19 kuna te kako je sok 24 kune. Kako naglašava, za sam Stradun to nikako nisu pretjerane cijene. 

Popularni Članci