'

DOK SU GASILI POŽAR KOD SLANOG Vatrogasac učinio nevjerojatnu stvar za malog Nou

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Čitateljica
Vatrogasci su vrijedi i požrtvovani, a dana rade na izmaku snaga zbog brojnih požara koji su izbili na jugu države. Požar kod Slanog izmorio je pripadnike vatrogasnih postrojbi, ali oni su pronašli trenutak za uveseliti dječaka čija nam je majka ispričala priču koju prenosimo u cijelosti.

"Živim u Belgiji, a na ljetovanju sam kod bake u Slanome. Sinoć nas je iznenadio požar, bili smo u prvim kućama do vatrene stihije i bilo nas je dosta strah. Imam troje male djece ( 11, 9 i 5 god. ). Vatrogasci su pokazali srčanost i hrabrost, a posebno nas je iznenadio mladi vatrogasac koji je tješio mog mlađeg sina.  Naši vatrogasci su još jednom pokazali da su heroji. Ali uz herojsko srce, a pokazali su i drugo, toplo, ljudsko, veliko srce tješeći i hrabreći malog Nou koji se na ljetovanju kod bake u našao u neposrednom kontaktu s vatrenom stihijom. Mladi vatrogasaca velikog srca danas je Nou ponovo posjetio i poklonio mu slikovnice i bojanke. Ova gesta potvrđuje da još ima nade za ovaj svijet. Ovaj mladi vatrogasac noćas je pokazao veliko srce. Hvala mladiću, hvala vatrogascima", poručila je Noina mama Christelle koja je ovim putem pohvalila vatrogasca Miša Tepšića.

Inače, požar kod Slanog je lokaliziran te ga vatrogasci druže pod kontrolom. Puno im je pomogla kiša koja je olakšala posao gašenja.

Popularni Članci