Dobroslavić primio košarkašice ŽKK Ragusa i stolnotenisače Libertas Marinkolora

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Župan Nikola Dobroslavić i pročelnica Upravnog odjela za obrzaovanje, kulturu i sport Jelena Dadić Račić primili su u palači Ranjina košarkašice i Upravu Ženskog košarkaškog kluba Ragusa.

Košarkašice dubrovačkog kluba i ove godine osvojile su titulu državnih prvakinja, kao i Kup Ružice Meglaj Rimac.

‘Čestitam vam na svemu što ste ostvarile u ovoj sezoni, kao i svim sezonama za nama. Zasigurno da iza ovih vrhunskih rezultata stoje sati i sati rada i truda, kao i podrška i vašeg kluba, i obitelji i cijele zajednice’, poručio je, ovom prilikom, župan Nikola Dobroslavić.

Predsjednik kluba Lukša Matušić zahvalio je županu na prijemu i kontinuiranoj podršci te istaknuo kako očekuju da će i sljedeća sezona biti jednako uspješna za ŽKK Ragusa, ali i dubrovački sport općenito.

Također, župan Nikola Dobroslavić s pročelnicom za obrazovanje, kulturu i sport Jelenom Dadić Račić primio je aktualne državne prvake, stolnotenisače Libertas Marinkolora.

Riječ je o klubu koji je treću godinu za redom osvojio titulu državnih prvaka, a uspješne rezultate bilježi i nastupajući u drugim kategorijama, uz HEP Superligu.

‘Zaista je impozantno ono što Libertas Marinkolor čini za promociju stolnog tenisa u našoj županiji, ali i za promicanje ugleda grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije. Ja vam na tome čestitam i zahvaljujem i zadovoljstvo mi je susretati se s vama iz godine u godinu’, poručio je župan Nikola Dobroslavić.

Na prijemu su sudjelovali igrači kluba Miho Simović, Luka Kulaš, Marko Šarić, Marko Venier, Ante Jupek i Vedran Đurđević, trener Joško Martinović, predsjednik Goran Raspopović, potpredsjednik kluba Marinko Matulović, tajnik Damir Gleđ te počasni predsjednik kluba Josip Martinović.

Prdstavnici kluba županu su, ovom prilikom, poklonili službeni klupski dres i stolnoteniske rekete.

Popularni Članci