DOBRE POSLOVNE PRILIKE U DUBROVNIKU I ŽUPANIJI Traže se inženjeri, dostavljači, logističari, content writeri

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, nepropustite priliku i prijavite se! Sretno!

META MATE j.d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž). Područje rada je Dubrovnik, a rok za prijavu je 29.12.2021. Traži se 10 radnika koji će vršiti dostavu narudžbi zaprimljenih preko Glovo platforme uz pomoć vlastitog vozila. Podatke za prijavu potražite ovdje.

DELTAGRAD d.o.o. traži diplomiranog(m/ž) arhitekture. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijave se zaprimaju do 15.12.2021. Kako se prijaviti saznajte na linku. Prijavite se.

Media One d.o.o. traži agenticu (m/ž) za video identifikaciju korisnika u Metkoviću. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Poslodavac zapošljava 10 radnika sazavršenom srednjom stručnom spremom. Posao obuhvaća sigurnosnu provjeru dokumenata i identifikaciju korisnika putem video poziva. Podatke za prijavu pronađite na linku.

DJEČJI VRTIĆ METKOVIĆ zapošljava administratora – blagajnika (m/ž). Mjesto rada je Metković, a rok za prijavu je 09.12.2021. Zbog povećanja opsega posla poslodavac traži kandidata sa završenom srednjom stručnom spremom i 1 godinom radnog iskustva. Detalje natječaja i podatke za prijavu pronađite ovdje.

VIVA d.o.o. traži djelatnika (m/ž) u proizvodnji. Mjesto rada su Grude, a rok za prijavu je 24.12.2021. Poslodavac traži 2 radnika sa završenom srednjom školom koji će biti primljeni za rad na sezonskom poslu. Kako se privaiti saznajte ovdje.

Ugostiteljski obrt konoba „Portun“ traži roštilj majstora (m/ž). Mjesto rada je Potomje 31.01.2022. Kandidat mora imati trogodišnje radno iskustvo za pečenje na grillu (drva), a poslodavac će mu osigurati smještaj i hranu. Podatke za prijavu potražite na linku.

KONO d.o.o. traži hostesu (bukericu) za restoran u Dubrovniku. Poslodavac traži dvije radnice sa završenom četverogodišnjim srednjom školom ili višom stručnom spremom i 1 godinom radnog iskustva. Radna pozicija obuhvaća poslove prodaje i promocije restorana. Prijaviti se možete do 12.12.2021., a podatke za prijavu pronađite na linku.

ROYAL HOTELS & RESORT traži šefa kuhinje (m/ž). Poslodavacu su potrebna 2 radnika sa završenom srednjom ili višom stručnom spremom i 2 godine radnog iskustva. Podatke za prijavu potražite ovdje.

PRIMA NAMJEŠTAJ zapošljava logističara (m/ž) u maloprodaji – monter. Mjesto rada je Opuzen,  rok za prijavu je 05.12.2021. Kandidat mora biti spreman na terenski rad, a posao uključuje pripremu robe za dostavu i montažu, montiranje namještaja u izložbenom prostoru i kod kupaca te brigu za kvalitetu obavljene montaže. Podatke za prijavu saznajte ovdje.

Camaloon zapošljava content writer for UK market (m/f). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuje priprema dobro strukturiranih skica sa smjernicama SEO-a pomoću sustava za upravljanje sadržajem, lektoriranje i uređivanje objava na blogu te koordinacija s marketinškim i dizajnerskim timom. Prijave traju do 11.12.2021. i zaprimaju se putem linka.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

Popularni Članci