test

Čitatelj pita: Zašto se na nudističkoj plaži kupaju ljudi u kupaćim kostimima?

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: čitatelj
Čitatelj Dubrovačkog dnevnika poslao je fotografije nudističke plaže na Šunju, po slikama se baš i ne bi prepoznalo da je plaža - nudistička. 

Naime, tek mali dio plaže na Šunju namijenjen je za nudiste i tako uredno označen znakom na plaži. 

"Pored ovolike pješčane plaže Šunj, dio namijenjen za nudiste okupiran je ljudima u kupaćima. Zašto nema inspekcije, zašto nitko ne reagira?", pita se naš čitatelj i dodaje kako je znak za nudističku plažu uredno istaknut. 

"Pitam se što bi se dogodilo da ja odem nasred plaže koja nije nudistička i skinem se gol, bi li dobio kaznu, možda i završio na psihijatriji ili čak u zatvoru? A koja je razlika?", pita se naš čitatelj. 

Naravno, nije teško zaključiti zašto je nudistička plaža okupirana kupačima koji ne dijele iste vrijednosti pa se uredno pokrivaju tekstilom. Šunj je jedna od najpopularnijih plaža kako za domaće stanovništvo, tako i za turiste, kada se ide na Šunj zna se da će sigurno biti gužva. Prekrasna pješčana plaža očekivano je već godinama mamac za uživanje, a tek nekoliko metara dalje od glavne plaže nalazi se ovaj manji biser - ima sve pogodnosti Šunja, osim gužve. 

Ipak, osnova bontona valja se uvijek pridržavati, pa tako i držati do 'pravila' nudističkih plaža, jer na ovaj način stvara se neugoda onima koji tu dolaze upravo zbog toga što se žele osjetiti slobodno, među jednakima sebi, bez tekstila na tijelu. 

Popularni Članci