DELIJE REAGIRALE NAKON GODINU DANA Navijačka skupina iz Trebinja poslala poruku Torcidi i zapalila hrvatsku zastavu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Facebook
Prošle godine, točno na današnji dan, navodno oko jedan sat iza ponoći, nekoliko mlađih lica napalo jednog Trebinjca. Trebinjski portali objavili su kako je riječ o mladim pripadnicima HDZ-a koji su mladiću ispred ulaza zgrade u kojoj živi, oduzeli ruksak i u lice pošpricali sprej.

Navodno je trebinjska policija identificirala nekoliko lica iz Hrvatske, koji su protekle noći napali navedenog mladića koji je prisustvovao tradicionalnoj bakljadi u čast Dana Republike Srpske kod Spomenika braniocima Trebinja. Zatim su napustili lice mjesta i magistralnim putem prema Dubrovniku uputili se ka graničnom prelazu Ivanica, a o cijelom događaju obaviještena je trebinjska policija koja je brzom reakcijom i uz pomoć gradskog video nadzora došla do zanimljivih detalja.

Portali su pisali kako je policija došla do informacija da su mladići iz Hrvatske imali namjeru da uzmu srpsku trobojku sa natpisom "Trebinje" i tkaninu s natpisom "Reći ću vam iz inata, još uvijek je srpska Sparta", s namjerom da se u Hrvatsku vrate "s trofejem" i iste zatim zapale.

Da je navijačka glupost beskonačna dokaz je kako su danas, godinu dana nakon tog incidenta reagirali navijači iz Trebinja pa su tako poslali poruku Torcidi zapalivši pri tome hrvatsku zastavu uz poruku: 'Nema sreće ovdje za vas. Pušit ćete ga i danas!!!'

Facebook

Popularni Članci