'

Raznolik program za 'kraj svijeta'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: hrvatskiglas-berlin.com
Iako se na zimski Dubrovnik često mogu čuti zamjerke po pitanju pustih ulica, ipak se, kako se čini, može ponešto naći za svakoga.

 

Već nakon jutarnje kave, mnogi će zalutati ulicama Staroga grada te će u 12 sati na Peskariji moći prisustvovati koncertu Talira.

U večernjim satima program je i više nego raznolik. Naime, u 19.30 ljubitelji kazališta moći će pogledati predstavu 'Ne vrti se okolo gola golcata' redateljice Maje Šimić. Komedija Georgesa Feydeaua u kazalištu Marina Držića odigravat će se još samo u petak i subotu s početkom u isto vrijeme.

Također u 19.30 sati, kino Sloboda ugostit će folklorni ansambl Linđo s pjesmama i plesovima Hrvatske.

Za one željne dobre glazbe, preporučujemo odlazak na Peskariju gdje će u 20 sati zasvirati grupa Teatar.

U 20 h, u sportskoj će se dvorani održati dugoočekivani spektakl Noć Gladijatora 7, jedan od najjačih MMA priredbi u državi ove godine. Protiv poznatog Ricca Rodrigueza borit će se domaća nada Ante Delija. Afterparty nakon spektakla održat će se u Culture Clubu Revelin s početkom u 23 sata.

U Čilipima u 20.30 počinje humanitarni koncert za vukovarske obitelji s mnogobrojnom djecom. Ulaz je slobodan, a dobrotvorni prilozi ostavljaju se na ulazu u crkvu. 

Za one željne drugačije vrste zabave, u Lounge Baru Culto započinje blagdanski program i to s domaćom muzikom uz DJ Adda. 

Latino Club Fuego za kraj svijeta organizira zabavu The end of the world i to uz M Beat-a i popuste na pića, posebne koktele za kraj svijeta te besplatan ulaz za cure. 

Popularni Članci