Prikupljeno gotovo sto tisuća potpisa

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Gotovo sto tisuća potpisa prikupljeno je u Hrvatskoj do sinoć, 20.veljače, po svakom od četiri referendumska pitanja, javljaju iz Odbora birača u Dubrovniku.

Osobito hvale volontere budući da oni sami, uz odbor, snose troškove ove akcije. „Mnogi ne žale vremena ni novaca za bolju Hrvatsku“, poručuju tom prigodom. Važno je napomenuti kako se od jutros, 21.veljače, u prikupljanje potpisa uključuju i aktivisti s područja Župe dubrovačke i Lumbarde na Korčuli.

Iako se diljem Hrvatske aktivisti žale na nedovoljnu medijsku popraćenost, dubrovački mediji su ipak izuzetak po tom pitanju. „Sve dubrovačke medijske kuće vrlo informativno i krajnje profesionalno prate aktivnosti“, poručuju te dodaju kako ih jedino žalosti spoznaja kako će, po svemu sudeći, izostati potpora sindikalnih organizacija i njihovih povjerenika u Dubrovniku.

Svi zainteresirani danas će se moći potpisivati preko puta Jugovog bazena u Gružu od 8 do 19 sati, u DOC-u u Lapadu od 10 do 19 sati, na Pilama od 16 do 19 sati i u Mokošici od 15 do 18 sati, Također napominju kako se svi oni koji žele prikupljati potpise mogu priključiti navedenoj akciji jer je dovoljno samo isprintati liste s aktivističkog servisa www.referendum.co.
 

Popularni Članci