KNEŽEVIĆ SE UKLJUČUJE U POLITIKU Još predstoji za vidjeti hoće li i na listu 'srđevaca'

Autor: Vedran Salvia Autori fotografija: Goran Mratinović
Lokalni izbori 2021. godine neće proći bez dubrovačke odvjetnice Viktorije Knežević. 

Dosta je ona bliska stranci Srđ je Grad, što se uostalom može zaključiti i iz njezinih Facebook objava. No, danas smo se uvjerili i kako stvar tu ne staje na simpatiji.

Naime, Viktorija Knežević danas je sudjelovala na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen način na koji iz ove stranke namjeravaju otvoriti proračun Grada i županije prema graanima

Uslijedio je zatim i njezin Facebook post.

"Konačno je i službeno je! Pridružila sam se ekipi Srđ je grad i pomoći ću da osmisle i prezentiraju što bolje politike za ove izbore! Zadnjih par godina su me mnogi politički akteri zvali i predlagali suradnje, ja sam iz različitih razloga odbijala, ali ovu ponudu nisam mogla odbit! Srđevci su skupina fenomenalnih, hrabrih, sposobnih i poštenih ljudi kojima je zaista istinski stalo da ovaj predivni grad, osim što je predivan za turiste, postane predivan i za sve NAS. " - napisala je ona.

Nazvali smo je s pitanje je li to znači i da će biti na listi ove stranke.

- Ne bi mogla potvrditi da ću biti na listi. Liste će bit predmet posebne press konferencije. - rekla je ona za Dubrovački dnevnik.

No, možemo reći da će svakako sudjelovati na izborima, pitanje je samo u kojem smislu.- 

- To je sigurno, dakle da pomažem srđevcima i da ću im nastaviti pomagati. Zašto? Zato što su oni sjajna ekipa kojoj je zaista stalo da ovaj grad postane puno bolje i kvalitetnije mjesto za život. Srđevci su ekipa sa kojom politika ima definitivno novo lice, drugačije, kvalitetnije i pošteno. - rekla je Knežević.

Dakle, uskoro možemo očekivati i hoće li biti na listi, a takvo što ne bi svakako trebalo iznenaditi ukoliko se i dogodi.

Popularni Članci