'

Najgore odjevene Hrvatice u protekloj godini

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Modni kritičar Boris Banović, poznatiji kao Fashion Guru, objavio je svoju listu najgore odjevenih Hrvatica u prošloj godini.

Tako se na desetom mjestu našla mlada dizajnerica Anamarija Asanović koja se prošlih godina nalazila na listama najbolje odjevenih Hrvatica. Međutim, Banović smatra kako se previše trudi postati poznata, a zanemaruje ono čime se zbilja bavi.

Slijedi Judita Fraković na čiji se račun Banović našalio izjavivši kako joj ime savršeno pristaje, budući da se odijeva kao da je ispala iz nekog prastarog Marulićevog djela. “Ponekad je retro moda in, ali stalno forsiranje crno – bijelog filma uopće nije fora”, naglašava Banović.

Na osmom mjestu ljestvice našla se Neda Ukraden, najpoznatija baka s Balkana. Iako se osjeća mlado i zavodljivo, Neda sve više gubi utrku sa svojim mnogo mlađim kolegicama, što pokazuje i izborom prekratkih haljina, nedoličnih za svoju dob.

Na sedmo mjesto zasjela je glumica Ana Šovagović, a Banović smatra kako svoj glumački poziv ne bi trebala miješati u stil. “Kad je vidim, shvatim da je ona oličenje umjetničke slobode, ali je najgore to što je i mi ne-glumci moramo gledati koji put. Zašto? Trebali bi ipak biti obazriviji prema gledateljima”, čudi se Banović.

Njena prijateljica Ankica Dobrić našla se na šestom mjestu, što je, kaže Banović, već tradicionalna stvar.

Na peto mjesto Banović je ovaj put smjestio pjevačicu Žanamari Lalić koja, po njegovom mišljenju, bezuspješno pokušava dosadašnji cajkaški stil zamijeniti rockerskim.

Slijedi Antonija Šola koja se na ljestvici našla zahvaljujući svojim bapskim i staromodnim izdanjima. “Valjda će gledatelji jednom shvatiti koliko je ona mlada i zgodna ispod svega toga”, nada se Banović.

U najuži krug ušla je glumica Barbara Nola koju su njeni pokušaji da izgleda i bude šik doveli do trećeg mjesta nagore odjevenih Hrvatica. Prvenstveno se radi o sjajnim čarapama u kojima noge izgledaju mnogo deblje.

Na drugom mjestu našla se pjevačica Martina Vrbos. “Cura dobroga glasa i nešto manje dobrog stasa, nerijetko nas je šokirala svojim golišavim 'kao' seksi fotkama i putenim pozama od kojih su neke graničile s dobrim ukusom”, tvrdi Banović. 

And the winner is... Andrea Šušnjara! Mlada pjevačica Magazina našla se na prvom mjestu kao uvjerljivo najgore odjevena Hrvatica. “Ona je svakako primjer kako mladu, simpatičnu i lijepu djevojku pretvoriti u šljokičastu bombu jednim potezom. Nipošto ne primjenjivati njezinu tehniku”, upozorava Banović.

Popularni Članci