'Zero Waste': Sveučilište organizira radionicu i predavanje o održivoj kuhinji s chefom Antom Dropuljićem
U sklopu nadolazećeg Good Food Festivala Dubrovnik, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Dubrovniku organizira predavanje i radionicu „Zero Waste – Održiva kuhinja s chefom Antom Dropuljićem”.
Radionica će se održati u četvrtak, 16. listopada 2025. od 16:00 – 18:00 sati u Studentskom domu Sveučilišta u Dubrovniku, na adresi Marka Marulića 2B.
Radionicu i predavanje vodit će chef Ante Dropuljić, koji iza sebe ima iskustvo rada u restoranima s tri Michelin zvjezdice. Na Svjetski dan hrane pokazat će kako kreativnost i osviještenost mogu od ostataka namirnica stvoriti ukusna jela, a pritom smanjiti bacanje hrane. Program je prilagođen i amaterima i profesionalcima, a naglasak je na maksimalnoj iskoristivosti namirnica, jednostavnosti i zero waste pristupu kuhanju.
Ulaz je slobodan uz obveznu prethodnu rezervaciju na mail adresu: gastro@unidu.hr
Rok za prijavu je petak, 10. listopada 2025.