'

VJEŽBANJE POD ZVIJEZDAMA Pridružite se trosatnom sportskom druženju s dubrovačkim trenerima i klubovima

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Grad Dubrovnik ove je godine, u jubilarnom desetom izdanju Europskog tjedna sporta, domaćin nesvakidašnjem #BeActive Nightu, koji će se održati u subotu, 28. rujna, s početkom u 19 sati na taraci tvrđave Revelin. 

Dubrovčani imaju priliku za besplatno, trosatno sportsko druženje uz vodeće trenere i sportske klubove. Bit će tu i vrhunski svjetlosni efekti, glazba te treninzi u kojima možemo svi sudjelovati.

Za dolazak na događaj na kojem će svi dobiti prigodne #BeActive pakete Europskog tjedna sporta, možete se prijaviti na: https://europski-tjedan-sporta.hr/beactive-night/

U zanimljivom vježbanju pod zvijezdama, svaki od trenera i klubova imat će svoj zadatak, a publika će imati priliku sudjelovati u njihovim sportskim izazovima. Program će otvoriti zagrijavanje uz Aktivnu Hrvatsku i trenera Patrika Kramarića, zatim slijede Plesni studio Step ´n Jazz, Sportsko-rekreativna Udruga Pokret, Ženski odbojkaški klub 'Dubrovnik', Plesni studio Lazareti, Košarkaški klub Dubrovnik, Judo klub Dubrovnik, Zumba Fortuna Dubrovnik, Karate klub Kakato, trening s kineziologom Denisom Dilberovićem te zatvaranje programa uz ples s Folklornim ansamblom Linđo. Program će voditi Darija Mikulandra Žanetić, a DJ je Saša Šoštarić.

Jubilarno deseto izdanje Europskog tjedna sporta održava se od 23. do 30. rujna u organizaciji Ministarstva turizma i sporta, a sudjelovat će više od 40 zemalja i regija, uključujući Hrvatsku. Partneri projekta u Dubrovniku su Grad Dubrovnik i Culture Club Revelin.

Inicijativa je ovo Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti među građanima koja se u Republici Hrvatskoj, kao i u ostalim državama članicama EU i šire, organizira od 2015. godine. Održava se u 40 zemalja i regija Europe, a u njenim aktivnostima prošle godine sudjelovalo je više od 11 milijuna sudionika na više od 37 000 događanja.

Popularni Članci