'

UZ PRVE JESENSKE DANE Bajke, slikarstvo i senzorna integracija u CDMO Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Centar za djecu, mlade i obitelj Dubrovnik uz prve jesenske dane organizira kreativne i poučne besplatne radionice.

Prijave za sva događanja moguće su na e-mail: cdmo.dubrovnik@gmail.com

U srijedu, 25. rujna od 18h do 19:30h na rasporedu je radionica senzorne integracija za roditelje s temom "Sjećam se kad su mene moji odgajali...". Voditeljica je SI pedagoginja Barbara Gjurović u ime Entrate i Audiovizualnog centra Dubrovnik. Broj polaznika je ograničen uz obaveznu prijavu, a lokacija održavanja je u kompleksu TUP-a (poviše Love Bara). Porazgovarajmo i osvijestimo se o razlikama i izazovima roditeljstva te odgoja nekada i danas!

U četvrtak, 26. rujna od 18h do 19h održat će se još jedan u nizu satova školice crtanja i slikanja mentorice Giovanne Kličan u prostorima TUP-a koje koristi Art studio Kantunić. Kroz zanimljive vježbe i zadatke s voditeljicom će se prolaziti razne crtačke i slikarske tehnike za djecu u dobi od 5 godina na više.

U petak, 27. rujna od 18h do 19h gospođa Vanja Balent iz udruge Aster Dubrovnik će održati pripovijedaonicu bajki za najmlađe, od 3 godine na više u pratnji roditelja u prostorima CDMOD TUP (poviše Love Bara)!

 

Svaku subotu od 14 do 18 sati se također održava dvomjesečni ciklus radionica audio produkcije s osvrtom na video, u sklopu projekta Kreativna Informatika uz Ableton Live pod vodstvom Harisa Čustovića. Ciklus od osam radionica započeo je 7. rujna i održava se u periodu sve do 26. listopada.

Projekt CDMOD 2024. programski je ostvaren uz potporu Grada Dubrovnik. Prijavite se za sve buduće radionice, a ujedno pratite CDMOD na društvenim mrežama na: facebook.com/cdmo.dubrovnikinstagram.com/cdmo.dubrovnik & tiktok.com/@cdmo.dubrovnik

Popularni Članci