TREBA VAM STRANICA? Prijavite se, dubrovački studenti napravit će vam je i za to dobiti ocjenu na faksu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
I ove godine Županijska komora Dubrovnik u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, otvara Javni poziv za sudjelovanje u projektu WebPoSt (web-stranice poduzetnicima od studenata). Za izradu web stranice mogu se prijaviti svi poslovni subjekti (do tri zaposlenika) i udruge.

 

Velik dio mikro i malih poduzetnika svoj proizvod i/ili uslugu ne predstavlja putem vlastite internetske stranice jer u tom procesu postoji nekoliko prepreka koje ih koče, a to su uglavnom nedostatak sredstava za operativno poslovanje, nedostatak komunikacijske strategije ili nedovoljno poznavanje prodajnih i promocijskih kanala.

 

Upravo je zbog toga Županijska komora Dubrovnik  u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, pokrenula projekt WebPoSt koji već petu godinu povezuje akademsku zajednicu i gospodarstvenike.

 

U projektu sudjeluju studenti s Odjela za elektrotehniku i računarstvo, koji će za ocjenu izrađivati web-stranice, dok će s druge strane poduzetnici i udruge dobiti web-stranicu bez naknade za dizajn. Ukoliko bude više prijavljenih nego studenata, prednost imaju članice HGK.

 

Uz Županijsku komoru Dubrovnik i Sveučilište u Dubrovniku, partner u ovom projektu je i Dubrovačko-neretvanska županija koja će osigurati nagrade najboljim studentima.

 

Prijaviti se možete najkasnije do 10. studenoga, slanjem popunjene prijavnice koju možete pronaći - ovdje. Popunjenu prijavu šaljite na elektroničku adresu ntrojanovic@hgk.hr ili na faks 020/312-096.   

Popularni Članci