'

Tradicionalni tečaj za privatne iznajmljivače

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik i ove godine tradicionalno organiziraju tečaj za privatne iznajmljivače. Tečaj će se održati 9. ožujka i 16. ožujka u Osnovnoj školi Ivana Gundulića u Gružu.

Ovogodišnji tečaj uključuje nekoliko stručnih predavanja, od kojih se posebno ističu: Kultura poslovnog komuniciranja; Radionica informatike; Engleski jezik prilagođen potrebama privatnih iznajmljivača; Tehnika uređenja soba i apartmana; Talijanski jezik prilagođen potrebama privatnih iznajmljivača.

Stručna predavanja osmišljena su na način da olakšaju pripremu predstojeće sezone vlasnicima soba, apartmana i kuća za iznajmljivanje, s ciljem da ih se što više uključi u stalnu edukaciju.

Prošle godine dubrovački privatni smještaj zabilježio je porast od 31 % u dolascima, te 33 % u noćenjima, a broj privatnih iznajmljivača raste iz godine u godinu. Ove godine su registrirana 1583 privatna iznajmljivača s više od osam tisuća postelja. Najave za 2013.mogu potkrijepiti i očekivanja privatnih iznajmljivača da će i ova sezona biti jednako uspješna.

Popularni Članci