Ruska tehnika oblikovanja usnica i u Dubrovniku

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Poznato je da su Ruskinje jedna od najljepših nacionalnosti na svijetu.Možda ste primijetili kako se Ruskinje slikaju s usnama poput supermodela, bez nepoželjnog tzv. 'patkastog' izgleda usana

Ruska tehnika oblikovanja usnica ili „Russian lips“ oblikovat će usne u suptilan oblik srca s više volumena blizu središta, slično poput ruske lutke. Nastoji podići usnicu i dodati volumen pa je izgled usne vrlo senzualan. Namjena je stvaranje punijih i ženstvenijih usana ili naglašavanja prirodne punoće usana.
Postupak uključuje stavljanje sitnih kapljica hijaluronskog filera, ubrizganih okomito u usnicu. Ova tehnika proširuje, podiže i otvara usne, a bočni profili ostaju pri tome lijepo uravnoteženi.
Tehnika aplikacije nije bolna jer se koristi lokalna anestetska krema tako da je bol zaista svedena na najmanju moguću mjeru.
Postupak traje oko 30 minuta uključujući vrijeme za pripremu.
Ovisno o proizvodu, punilo za usne s hijaluronskom kiselinom obično će trajati 12-18 mjeseci.
Tehnika zahtijeva izoštreno estetsko oko liječnika pa je još važnije pronaći pouzdanog liječnika.
U Dubrovniku se stoga za apliciranje hijaluronskih filera i ruske usne možete obratiti dr. Mariji Milić, liječnici iz Splita s višegodišnjim iskustvom u injektivnim i neinjektivnim estetskim tretmanima. Osim u Estetika Med centru u Splitu u kojem radi, uspješno surađuje i s drugim estetskim centrima. Sve informacije možete dobiti na mobitel 0981874927

Popularni Članci