PMS I PRIJATELJI SE VRAĆAJU U 'SLAVICU' Ne propustite ovogodišnji koncert 'S kauča na pozornicu'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Nakon prošlogodišnjeg uspješnog koncerta na Slavici, i ove godine „PMS i prijatelji – S kauča na pozornicu 2“ na istom mjestu 6. kolovoza u 21:00 sati. 

Incijalno Trio PMS nastao je kao plod želje za kreativnim izričajem u doba kada nas je pandemija korona virusa prikovala za domove. "U svekolikom neredu koji je pandemija prouzročila odlučili smo glazbom uljepšati, ne samo našu svakodnevnicu, već i svakodnevnicu naših prijatelja i sugrađana grada Dubrovnika," poručili su iz Ljetnog kina Slavice. Kako je sam projekt ideja LMT Studija iz Dubrovnika, koji je zaslužan za tehničku realizaciju projekta, sve pjesme objavljene su na njihovim profilima na YouTube i Facebook društvenim mrežama pod nazivom „LMT Studio i Prijatelji“ Koncert iz stana.

Prošlogodišnji koncert „Trio PMS i prijatelji – S kauča na pozornicu“ organiziran je u ljetnom kinu Slavica i doživio je odlične pozitivne komentare i pohvale publike, nakon kojega im se kao stalni član priključio Enes pa su iz naziva izbacili 'trio'.

Ulaznice su dostupne online putem sustava ulaznice.hr na: https://www.ulaznice.hr/web/event/38/10195 , te na njihovim prodajnim mjestima.

Popularni Članci