Ovo su Valamarovi hoteli u Dubrovniku koji su dobili prestižne nagrade TripAdvisora

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ukupno deset Valamarovih hotela i ljetovališta dobitnici su ovogodišnje Traveler's Choice nagrade koju dodjeljuje Tripadvisor, najveći portal za putovanja na svijetu. Nagrada se temelji na odličnim recenzijama gostiju koji ocjenjuju izvrsnost smještaja, restorana i sadržaja, te se objekti s najvišim ocjenama svrstavaju u 10% najboljih na Tripadvisoru.

U destinaciji Poreč nagrađeni su Valamar Diamant Hotel & Residence, Isabella Valamar Collection Island Resort, Valamar Parentino Hotel, Valamar Riviera Hotel & Residence, Istra Premium Camping Resort, a u destinaciji Rabac to su Girandella Valamar Collection Resort i Valamar Sanfior Hotel & Casa. Nagrađeni objekti u Dubrovniku su Valamar Argosy Hotel, Dubrovnik President Valamar Collection Hotel i Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel.

Valamar Riviera, kao vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, ima za cilj pružati savršen odmor i autentičan doživljaj svakom gostu u svojih 36 hotela i ljetovališta i 15 kamping ljetovališta duž jadranske obale – u Istri, na otocima Krku, Rabu i Hvaru, Makarskoj i Dubrovniku, te u Obertauernu u Austriji. Strategija kompanije počiva na načelu da su ulaganja u turističku ponudu visoke dodane vrijednosti, razvoj talenata, inovativne usluge i razvoj destinacije glavni pokretači rasta i razvoja, stoji u priopćenju Valamara. 

Popularni Članci