NAGRADNA IGRA TURISTIČKE ZAJEDNICE Fotografirajte i snimajte Dubrovnik, nagrada je vikend za dvoje

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Uoči najveće dubrovačke feste, proslave sv.Vlaha zaštitnika grada Dubrovnika Turistička zajednica grada Dubrovnika na svojoj Facebook stranici objavila je novi nagradni natječaj koji će trajati do 27. siječnja, a glavnu nagradu – besplatni vikend boravak u hotelu „Excelsior“ dobit će natjecatelj čiji video ili fotografski uradak s temom Dubrovnika dobije najviše „like-ova“.

Ukupno će biti odabrano pet najboljih radova, a osim glavne pripremljene su još četiri vrijedne nagrade. Proglašenje pobjednika natječaja zakazano je za 29. siječnja, o točnom terminu javnost će biti naknadno izviještena.

Svi zainteresirani sudionici natječaja pozvani su na sudjelovanje tako da na Facebook stranicu TZ Dubrovnika postave svoj video ili foto uradak o Dubrovniku, a ujedno se pozivaju na tradicionalnu Festu sv.Vlaha, koja se u našem gradu slavi od 972. godine.

Za vrijeme trajanja natječaja svi članovi Facebook-a imat će prilike glasovati za fotografije ili snimke Dubrovnika, a na kraju će biti odabrano pet najboljih koji će biti nagrađeni.

I ovaj nagradni natječaj, kao i svi prethodni ima za cilj daljnju promociju našeg grada, posebice zimske
dijela sezone i najveće feste koja je obilježje Dubrovnika početkom veljače ali i cijelog zimskog dijela
godine, javljaju iz Turističke zajednice Grada Dubrovnika. 
 

Popularni Članci