'

Mihovil Španja gostovat će u Centru za djecu, mlade i obitelji Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Najtrofejniji hrvatski sportaš, paraolimpijac Mihovil Španja stiže u goste u Centar za djecu, mlade i obitelj Dubrovnik (Luka Gruž, poviše autobusnog kolodvora) u četvrtak, 3. listopada, u 18 sati. 

Višestruki je osvajač zlatnih, srebrenih i brončanih odličja s brojnih natjecanja te vlasnik nekoliko svjetskih i europskih rekorda.

Nakon profesionalne plivačke karijere nastavio se baviti sportom te kontinuirano radi s djecom i mladima. Ove godine nastupio je u showu Zvijezde pjevaju na HRT-u i osvojio simpatije publike, ali prije svega oduševio javnost svojim pjevačkim interpretacijama zajedno s mentorom Goranom Boškovićem.

Dođite na otvoreno javno predavanje / razgovor, a ukoliko ga propustite uživo - video snimak će biti dostupan u ciklusu podcasta Audiovizualnog centra Dubrovnik pod nazivom ‘Kreativni umovi’!

Projekt CDMOD 2024. programski je ostvaren uz potporu Grada Dubrovnik. Pratite sve aktivnosti na društvenim mrežama na: facebook.com/cdmo.dubrovnikinstagram.com/cdmo.dubrovnik & tiktok.com/@cdmo.dubrovnik

Popularni Članci