Pratite live stream molitve Križnog puta iz dubrovačke katedrale

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Biskupija
Večeras, na korizmeni petak, iz dubrovačke katedrale prenosit će se pobožnost križnog puta kojeg će predmoliti dubrovački biskup mons. Mate Uzinić. Izravni prijenos putem interneta počinje u 20 sati.

„Pozivam vas da mi se preko izravnog prijenosa večeras u 20 sati pridružite u molitvi Križnog puta u našoj dubrovačkoj katedrali, kako bismo kroz molitvu mogli postati svjedoci njegove ljubavi po kojoj smo spašeni i iz koje izvire naše kršćansko poslanje koje se uvijek i ponovo može sažeti u poslanje ljubavi prema Bogu iznad svega i bližnjemu kao sebi samome.

Isus je u jedinstvenu prvu i najveću zapovijed ‘uvezao’ ljubav prema Bogu i prema sestri i bratu čovjeku. Ljubav prema Bogu se ostvaruje u ljubavi prema čovjeku. I tko god ljubi čovjeka on, ako toga i nije svjestan, ljubi Boga. Isus nije samo govorio o ljubavi prema Bogu i čovjeku. On je tu ljubav živio do kraja. Neka nam ovo bude utjeha u ovim danima u kojima nam se možda čini da manje ljubimo Boga zato što smo u ljubavi odgovorni prema sestri i bratu čovjeku“, stoji u pozivu na molitvu.

Prijenosi uživo mogu se pratiti na web stranicama Dubrovačke biskupije:

http://www.dubrovacka-biskupija.hr/live

i na osobnom Facebook profilu biskupa Mate Uzinića:

https://www.facebook.com/mate.uzinic

Popularni Članci