'

"IN MEMORIAM" Centar za djecu, mlade i obitelj Dubrovnik poziva na besplatne participativne radionice

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: CDMO
Centar za djecu, mlade i obitelj Dubrovnik najavljuje besplatne participativne radionice pod vodstvom dizajnerice Antonije Jolić u sklopu multidimenzionalnog umjetničkog projekta "In Memoriam / U spomen". 

Termini održavanja su idućeg tjedna 22., 24. i 25. listopadu 18h te 26. listopada u 10h u CDMOD Luka Gruž (poviše kolodvora).

Projekt je ostvaren u suradnji sa Muzejem Domovinskog rata Dubrovnik i Sveučilistem u Dubrovniku, a ovim putem će se uključiti širu javnost u proces uzajamnog stvaranja dizajna (co-design). Cjelokupni cilj projekta je stvoriti niz umjetničkih djela: instalacije, događaje, multimedijske radove, izložbe itd. s namjerom širenja dijaloga o hrvatskom kulturnom sjećanju.

Broj polaznika je ograničen na 10 do 15 mladih ljudih koji moraju biti 18+ godina starosti. Pridružite se kako bi na edukativan i zabavan način istražili hrvatsko kulturno sjećanje! Prijave su dostupne na e-mail: cdmo.dubrovnik@gmail.com. Projekt CDMOD 2024. programski je ostvaren uz potporu Grada Dubrovnik. 

Pratite sve aktivnosti na društvenim mrežama na: facebook.com/cdmo.dubrovnikinstagram.com/cdmo.dubrovnik & tiktok.com/@cdmo.dubrovnik

Popularni Članci