'

Festival vina i gastronomije Dubrovnik 2013.

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: hivehealthmedia.com
Edukativna manifestacija „Festival vina i gastronomije Dubrovnik 2013.“ Održat će se 7. i 8. ožujka u hotelu Lacroma na Babinom kuku, a sve to u organizaciji Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Grada Dubrovnika i Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

„Cilj manifestacije je osvježenje znanja i inovacija u hotelijerstvu i ugostiteljstvu pred početak glavne turističke sezone. Pozivaju se svi ugostitelji i hotelijeri Grada i Županije da nazoče ovoj edukativnoj manifestaciji koja bi trebala polučiti rezultate s ciljem zadovoljstva gostiju i stjecanje što većeg profita“, stoji u pozivu, a prijave i upiti se šalju Upravnom odjelu za poduzetništvo, turizam i more, Branitelja Dubrovnika 7 ili pozivom na broj 020 638-205 ili 020 638-204 te na mail: mperic@dubrovnik.hr ili izravno kontakt osoba gosp. Luka Šimunović na 091/4436-590. Sudjelovanje je besplatno.

Svečano otvaranje održat će se 7. ožujka u 9 sati, a nazočit će gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić, župan Dubrovačko – neretvanske županije Nikola Dobroslavić i pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Milan Perić. Otvaranje će svojim nastupom uveličati klapa „Kaše“, a tijekom manifestacije izlagat će mnogi stručnjaci na području turizma i ugostiteljstva. Cijeli program pogledajte ovdje.
 

Popularni Članci