EKO TAXI UVODI POKAZ! Unaprijed uplati i ne brini

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Želite nekome darovati prijevoz? Vaše dijete treba prijevoz na trening ili u školu i želite mu ga osigurati i platiti unaprijed? Nemate gotovinu kod sebe?

Za sve ovakve slučajeve, Eko taxi ima rješenje, a ono je u obliku ELEKTRONSKOG POKAZA koji zamjenjuje tradicionalan način plaćanja, a u prirodi je avansna vrsta plaćanja putem koje imate uvid i kontroloru troškova.

Elektronski pokaz vrijedi za sve prijevoze unutar grada Dubrovnika neovisno na način na koji su naručeni (putem besplatne Eko taxi app ili pozivom), a njegova vrijednost je 20,00 kn što odgovara iznosu jedne prosječne vožnje u Dubrovniku.

Svaki elektronski pokaz na sebi ima jedinstveni QR kod kojeg vozač, nakon obavljenog prijevoza, očita i na taj način poništi. Pokaz se može isprintati ili ga jednostavno pokazati vozaču u elektronskom obliku na mobitelu ili nekom drugom uređaju.

Kako do pokaza?

Detaljne informacije, kao i pokaz moguće je zatražiti putem e-mail adrese ekotaxi@ekotaxi.hr, a nakon uplate ih šaljemo na e-mail adresu koju nam dostavite.

Svojim inovacijama i unaprijeđivanjem usluge, Eko taxi želi biti u korak sa potrebama svojih korisnika te im na taj način pojednostavniti svakodnevnicu. Eko taxi u Dubrovniku je moguće naručiti putem besplatne Eko taxi aplikacije ili pozivom na broj 020 432 432.

Popularni Članci