DURA kreće s novim ciklusom Startup akademije

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovačka razvojna agencija (DURA) započinje s novim ciklusom Startup akademije, a njihov poziv prenosimo u cijelosti. 

Želite postati poduzetnik, no muči vas birokracija i nemate vremena čitati propise? Ili ste već u poduzetničkim vodama, ali ste željni novih znanja nužno potrebnih za Vaše poslovanje. 

Prijavite se na Stratup akademiju. 

Slijedeći tjedan započinju prijave na naše besplatne radionice za poduzetnike i one koji to tek planiraju postati. U nastavku je novi raspored radionica za period listopad-prosinac 2022. godine, proučite ga i pomno isplanirajte svoj raspored kako bi mogli prisustvovati radionicama. U rasporedu se nalaze termini i teme predavanja te njihovi predavači. Link s naziva edukacije Vas vodi na našu web stranicu gdje se možete više informirati o samim radionicama i njihovim predavačima.


Kako se prijaviti?

  1. Prijave za pojedinu radionicu objavljujemo na web stranici i društvenim mrežama DURA-e te u medijima 5 dana prije održavanja.

  2. Prijaviti se možete putem on line prijavnice unutar objavljene edukacije na web stranicama DURA-e, a više informacija možete dobiti na e-maila: mpuljas@dura.hr ili putem telefona 020/640-271.

  3. Nakon prijave, e-mailom dobivate obavijest o uspješnoj prijavi te Vas dva dana pred radionicu molimo za potvrdu dolaska.

  4. Dođite u dogovorenom terminu na prijavljenu edukaciju u DURA-u, Branitelja Dubrovnika 15, sala u prizemlju.

Prilikom prijave na bilo koju radionicu ulazite u bazu zainteresiranih polaznika naših edukacija koje dodatno obavještavamo o terminima narednih edukacija. Za Vas smo napravili aplikaciju putem koje zaprimamo prijave za radionice gdje svatko od vas ima svoj profil i može pratiti koje je radionice pohađao do sada.


RASPORED:

Veselimo se Vašem dolasku!

Popularni Članci