Dubrovačka biskupija dovodi kontroverznu Amerikanku koja zdravstveni odgoj povezuje s pedofilijom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Zarko Basic/PIXSELL
Judith Reisman prošle godine su 'isprašili' studenti Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Ponovno je u Hrvatskoj, a u Dubrovnik je dovodi Biskupija. Prije nekoliko dana Riesman je održala predavanje na zagrebačkom Filozofskom fakultetu Družbe Isusove. Pred polupraznom dvoranom.

Judith Reisman i Thomas Hampson održat će predavanje i tribinu 'Ne dirajte djecu!' u ponedjeljak, 2. lipnja u 19. 30 sati u dvorani Ivana Pavla II. u Dubrovniku. 

Organizator tribine u Dubrovniku je Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije, a ona je dio svjetske kampanje Građanske inicijative „Ne dirajte djecu!“ kojoj je, kako ističu, cilj prokazati kazneno djelo pedofilije na kojem se temelji tzv. spolni odgoj.

Podsjetimo, prošlogodišnji posjet Judith Reisman Hrvatskoj prouzročio je lavinu negodovanja, a posebno su glas digli studenti Medicinskog fakulteta gdje je znanstvenica održala predavanje. Došlo je i do verbalnog sukoba. Studenti su je nazvali pseudo znanstvenicom dok je ona njima poručila da su indoktrinirani komunizmom. Reisman je govorila i u Saboru oko čega je također bilo brojnih polemika.

Istupi Judith Reisman često se karakteriziraju kao homofobni. 

Judith Ann Reisman je američka doktorica komunikologije i trenutačna predsjednica Instituta za medijsko obrazovanje, savjetnica Kalifornijskoga društva za obiteljsku sigurnost, te predavačica na Interameričkom institutu i Pravnom fakultetu Sveučilišta Liberty u Virginiji. Radila je kao gostujući ili stalni predavač na desetak američkih i tri izraelska sveučilišta.

P.I.

Popularni Članci