'

7. seminar studentskih radija – HEAR ME

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Studentski radio UNIDU Sveučilišta u Dubrovniku domaćin je 7. seminara studentskih radija – HEAR ME. Sudjeluje 30-ak studenta iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Makedonije. Seminar će se održati od 20. do 22. prosinca 2012. u zgradi Sveučilišnog kampusa. Tih dana UNIDU radio obilježava pet godina postojanja pa će dubrovački studenti rođendan proslaviti s kolegama iz regije. Seminar se održava uz podršku Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku, Studentskog centra Dubrovnik i Grada Dubrovnika.

Sva predavanja u četvrtak i petak poslijepodne bit će u amfiteatru zgrade Sveučilišnog kampusa, a dio programa bit će uživo iz studija UNIDU radija te putem video veze. Studentska radija će se predstaviti i obraditi teme na kojima su studenti radili u protekloj godini – od radija općenito, funkcioniranja i financiranja do novih medija. U subotu će se održati okrugli stol, kao zaključak seminara te rasprava o daljnjoj suradnji studentskih radija iz regije.

Kao i predavanja, večernji program je otvoren za sve, a u znaku je proslave petog rođendana UNIDU radija. Dubrovački bend Embassy 516 će u četvrtak u 21 sat održati koncert u Klubu mladih Orlando, nakon čega će glazbu puštati gostujući studenti i domaćini – do „Smaka svijeta“. U petak u 20 sati u Living roomu će se u suradnji s udrugom Drvo mladih Bonsai održati Living Quiz – natjecanje ekipa u kvizu znanja iz raznih područja, nakon čega će se nastaviti proslava rođendana UNIDU radija – dvije godine na 97,5 MHz.

Ovo je drugi put da je Sveučilište u Dubrovniku domaćin seminara HEAR ME, koji se održava svakih šest mjeseci u gradovima Hrvatskoj, a uskoro i u drugim državama regije. Do sada su, osim studenata iz Dubrovnika, domaćini bili i Splićani, Zagrepčani, Osječani i Riječani.

 

Srdačan pozdrav,

Alen Roki, mag. medior. publ.

izvršni urednik UNIDU radija

Popularni Članci