Održan Festival zabavne glazbe

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U Culture clubu Revelin sinoć, 7. veljače, u sklopu Dubrovnik karneval festa, održan je Festival zabavne glazbe na kojem su izvedene skladbe posebno prikupljene za ovu priliku i pohranjene na nosaču zvuka koji je predstavljen istog dana.

Nastupili su popularni dubrovački i hrvatski izvođači koji su se za koncert prigodno maškarali – klape Maestral, Ragusavecchia, Kaše, Ragusa i Mateeta, Tereza Kesovija, Ivo Amulić, Buco Pende, Željko Batinović Campo, Vinko Brautović i drugi.

Sve su skladbe izvedene u vedroj atmosferi, uz česta odobravanja iz publike, koja je, mada malobrojna, očigledno uživala u ponuđenom programu. Na samom kraju koncerta nastupio je poseban gost Hari Varešanović i s klapom Ragusavecchhia izveo skladbu La musica di notte Đela Jusića te na taj način najavio svoj koncert u sklopu Sarajevske večeri, koja je na programu Dubrovnik karneval festa 8. veljače.

Predsjednik organizacijskog odbora Dubrovnik karneval festa Milan Perić zahvalio je izvođačima na nastupu, domaćinima i svima koji su došli na koncert. Naglasio je kako su oni koji nisu došli pogriješili te da im upućuje pozivnicu za dogodine.