POVIRITE AKO VAM TREBA POSAO U županiji se traže recepcioneri, sobari, šef kuhinje, prodavači, medicinske sestre...

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Fotolia
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

 U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Smještaj i to d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž), nadglednika u domaćinstvu (m/ž) i sobara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete najkasnije do 28.4. Uvjeti su odlična komunikacija na engleskom jeziku, a poželjno je poznavanje dodatnog stranog jezika. Potrebno je poznavanje rada u MS Office-u i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje putem linka.

Ugostiteljstvo Botić d.o.o. zapošljava šefa kuhinje (m/ž) u Cavtatu. Prijaviti se možete najkasnije do 8.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno i osigurava smještaj. Provjerite više ovdje.

Pemo d.o.o. traži prodavače (m/ž) u Dubrovniku. Potrebno je više osoba na poziciji. Prijaviti se možete najkasnije do 24.4. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje putem linka.

Croatia Holidays d.o.o. traži računovodstvenog referenta (m/ž). Mjesto rada je Dubronik, a prijave su otvorene do 20.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Wiena Grupa d.o.o. zapošljava bravara – strojobravara (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 30.4. Očekuje se završena srednja škola i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više putem linka.

Work Support j.d.o.o. zapošljava za potrebe klijenta keramičara / zidara / tesara (m/ž), radnika na građevini (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je više osoba na pozicijama, a uvjet je završena osnovna škola. Provjerite više na linku.

Croatia Holidays d.o.o. zapošljava računovodstvenog referenta (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete najkasnije do 20.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Provjerite kako aplicirati.

Beti zapošljava medicinsku sestru – zdravstvenu njegu u kući (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 30.4. Posao obuhvaća poslove medicinske sestre i zdravstvenu njegu u kući. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Pruža se mogućnost smještaja. Provjerite detalje putem linka.

Perak Auto d.o.o. traži automehaničara (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete do 30.4. Posao obuhvaća sve vrste automehaničarskih radova, popravke, servisiranje i održavanje motornih vozila marke Mazda. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Borovac d.o.o. zapošljava majstora za izradu i ugradnju PVC i AL elemenata (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima! 

Popularni Članci