'Ovoj Vladi je i dvojka prevelika ocjena'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovacki dnevnik
Središnji skup Hrvatske demokratske zajednice i koalicijskih partnera za Ličko-senjsku županiju održan je sinoć u Korenici gdje nisu izostali komentari Tomislava Karamarka o vladi Zorana Milanovića.

 

U prepunoj sportskoj dvorani Srednje škole govorili su predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, kandidat za načelnika Općine Plitvička jezera Boris Luketić, kandidat za župana Milan Kolić i nositelj kandidacijske liste dr. Darko Milinović.

U obraćanju novinarima Karamarko je komentirao zadnje ankete koje su rad Vlade RH ocijenile s do sada najnižom ocjenom, manjom od 'dvojke'.

"To je logično, oni su tu ocjenu zaslužili puno puno prije. S obzirom na ono što su učinili ovoj našoj lijepoj zemlji skoro zadnjih godinu i pol dana, to im je i prevelika ocjena. Oni su potpuno dotukli gospodarstvo, poduzetništvo, uništili su naše ljude kao moguće potrošače. Nisu uveli niti jednu investiciju, jedino što gospodarstvu rade i misle politizirati jest samo ta porezna presija koja zapravo uništava ljude i gospodarstvo", rekao je predsjednik HDZ-a dodavši kako nisu stvorili višak vrijednosti i više radnih mjesta te kako je normalno da se događa to što s događa.

"Mi na to upozoravamo već mjesecima i nažalost ne možemo biti optimisti. Mislim da će situacija biti još gora jer je naše gospodarstvo, rekao bih, u fazi stihije. Oni više ne kontroliraju ništa što se događa u gospodarstvu. Osim toga, na to ih sad već upozorava i Europska unija i Europska komisija, a ne samo mi", poručio je Karamarko.

Media servis

Popularni Članci