'

'OVO JE ZA MOMENTALNI ZATVOR' Albanac u tunelu prešao duplu liniju i vozio suprotnom stranom (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode sinoć je objavljena snimka vozača koji u tunelu na A1 kod izlaza za Ploče juri u suprotnom smjeru.

Vozač je pretjecao kamion preko dvije pune crte, a na stranici se navodi kako je riječ o automobilu s albanskim registarskim oznakama.

'Ovo je za zatvor, triba si ga pratit i zvat policiju da ga čekaju', 'Bravo frajeru, opali si šamarčinu kad se pogledaš u ogledalo', 'Ovi iz Albanije ubijaju ljude na cesti svako malo. Ovako vozit priko duple pune linije je za momentalni zatvor ili ubojstvo u pokušaju', neki su od komentara. 

O ovom događaju su se, na upit Dubrovačkog dnevnika, očitovali iz policije.

"U odnosu na iskazani javni interes u svezi nepropisne vožnje tunelom Međak na D-425 u blizini Ploča, obavještavamo Vas da je policija, odmah nakon zaprimljene informacije, poduzela sve potrebne radnje koje su usmjerene na identifikaciju vozila, vozača i vremena kada se prometni prekršaj dogodio, a sve kako bi se vozač sankcionirao u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

Ujedno vas obavještavamo da su u navedenim provjerama, osim policijskih službenika prometne policije, uključeni i policijski službenici granične policije", stoji u njihovom odgovoru. 

Popularni Članci