'

Naravno da sam kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Naravno da sam kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba. Jednoglasno me predložio i izabrao Gradski odbor kao najviše upravljačko tijelo stranke u Zagrebu. Sve ostalo su spekulacije, odnosno - radi se tema koja ne postoji.

Na špekulacije u medijima da će SDP odabrati novog kandidata, a poradi ankete koja mu navodno ne ide u korist, oglasio se i službeni kandidat SDP-a Davor Bernardić na svom facebook profilu:

- Naravno da sam kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba. Jednoglasno me predložio i izabrao Gradski odbor kao najviše upravljačko tijelo stranke u Zagrebu.

Sve ostalo su spekulacije, odnosno - radi se tema koja ne postoji dodaje na kraju Bernardić.

SDP-ovce je razljutilo što se u njihovo ime postavljaju novi kandidati, a zanemaruju se tijela SDP-a poput Gradskog odbora SDP-a Zagreb koji je odlučio o svom kandidatu. Tu odluku ne može promijeniti niti predsjednik, a niti predsjedništvo stranke.

U aktivno zastupanje te teze je stao i saborski zastupnik SDP-a Ivan Račan na svom facebook profilu koji je napisao:

- Davor Bernardić je kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba, a neodgovorni pojedinci i hrabri anonimni izvori iz SDP-a bi morali naučiti se na javnim preprekama niti s njima ne mogu rušiti legitimne odluke stranačkih tijela, u ovom slučaju odluka Gradskog odbora SDP-a Zagreb, zaključuje Račan.

Popularni Članci