test

ISPLIVAVAJU DETALJI O MATEJEVOM ŽIVOTU Njegova djevojka: Prije dva mjeseca je doživio strašnu tragediju...

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/PIXSELL/M.M./ATAImages/PIXSELL/nestali
Matej Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31. prosinca i potraga za njim traje već osam dana.

Njegov nestanak glavna je tema domaćih i regionalnih medija, a njegova djevojka Sanja otkrila je za Kurir detalje iz njegovog života. Prema njenim riječima, Matej je prije nekoliko mjeseci doživio tešku traumu, jer mu je prijatelj poginuo pred očima.

– Nakon toga nije išao kod psihloga, bio je sasvim normalan. Nije pio ni lijekove, apsolutno ništa. Kada se to dogodilo, on je mene pitao: “Je l’ misliš da će ovo ostaviti neke posljedice na mene?”, ja sam rekla da ćemo vidjeti, da ćemo pratiti i da ćemo otići po stručnu pomoć ako bude trebalo. Međutim, stvarno nije bilo potrebe za tim – kaže ona.

Njegovi baba i deda po majci, sa kojima je mladić odrastao nakon razvoda roditelja su rekli da je ovu tragediju teško podnio.

– To je bilo prije dva mjeseca. Vozili su motor on i prijatelj, on je udario u pločnik i udario glavom… Matej je bio iza njega. Teško je to podnio – rekli su oni.

Njegov otac Nenad Periš doputovao je u Beograd odmah nakon što mu je javljeno da je Matej nestao i već danima sa strepnjom čeka vijesti o sinu.

Ronioci su danas pretraživali korito rijeke Save u potrazi za mladićem kome se svaki trag izgubio oko 2.30 31. prosinca, a čiji je nestanak prijavljen sljedećeg dana. 

Popularni Članci