Građanin o garaži u Lapadu: "Morao sam platiti, a nisam parkirao", voditelj: "Mjesta je bilo, a garaža nije za 'šetnju' automobilom"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Jedan naš sugrađanin požalio se na iskustvo iz garaže u Lapadskim dvorima, kontaktirali smo voditelja garaže za reakciju. 

Građanin koji je želio ostati anoniman javio se s neugodnim iskustvom iz garaže u Lapadskim dvorima. 

"Osjećam se obveznim prijavit jako neugodnu situaciju iz Dubrovnika glede parkiranja osobnog automobila u "Garaže Lapad d.o.o" na adresi Masarykov put 1B 20000 Dubrovnik. Naime, nakon ulaska u spomenutu garažu (Lapadski dvori) i neuspjelog pronalaska parkirnog mjesta, na izlasku iz garaže saznajemo da smo nakon 2 minuta provedena unutra dok smo tražili parking, dužni platit 2.5 eura bez obzira što nema dostupnog mjesta. Znači praktički smo platili uslugu koju nismo koristili. Na našu žalbu koju smo uputili zaposlenici tamo ona odgovara: "nema besplatno ni sekundu". Ostali smo blago rečeno šokirani", javio se građanin redakciji Dubrovačkog dnevnika. 

Kontaktirali smo voditelja spomenute garaže koji je razjasnio situaciju. 

„Samo jednom od kada je garaža otvorena se dogodilo da je puna, bez slobodnog mjesta. U ovom slučaju bilo je barem 30 praznih mjesta u garaži. Da kojim slučajem mjesta nije bilo, onda bi na znaku stajalo 'zauzeto' i rampa se uopće ne bi podizala”, pojasnio je voditelj garaže i dodao kako ‘šetnja automobilom’ kroz garažu nije dozvoljena, jer se troše jednaki resursi kao i u slučaju da se automobil parkira.

„Podiže se rampa, dobije se kartica, usput vožnjom malo zagadi garažu; a hoće li ta osoba izaći za dvije minute, sat ili dva – potpuno je svejedno“, govori voditelj i apostrofira kako iz tog razloga naplaćuju ulazak u garažu, neovisno o zadržanom vremenu jer bi se u suprotnom događalo da se garaža zagušuje prolaznicima koji dolaze „samo nešto iskrcati“ i slično.

Popularni Članci