ZA DJECU IZ DOMA MASLINA Darujte od srca i uljepšajte im blagdane

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Vedran Pervan
Humanitarna akcija za djecu Doma Maslina. 

Od 2000. godine, dubrovačka tvrtka LAUS CC i Dubrovnikportal organiziraju humanitarnu akciju u kojoj građani i tvrtke poklonima daruju djecu štićenike Doma Maslina.

Ovogodišnja akcija "Darujmo djecu iz Doma Maslina" trajati će do 22. prosinca kada ćemo, darujući od srca, unijeti veselje nadolazećih blagdana u dom Maslina. 

Kako biste sudjelovali u akciji dovoljno je kupiti poklon i donijeti ga u prostorije tvrtke LAUS CC, Vukovarska 23 (na 4. katu Atlant centra do Jugovog bazena). Poklone nije potrebno umotati, jer ćemo to mi napraviti. Zato je svaki, pa i najmanji kupljeni poklon dobrodošao, a od svih pristiglih poklona mi ćemo složiti po jedan prikladni poklon paket za svako dijete, prilagođen njezinoj/njegovoj dobi. 

U Domu je trenutno 21 dijete , devet dječaka i 12 cura, od toga jedna beba s nepunih godinu, četiri u nižim razredima osnovne škole, sedam u višim razredima osnovne škole, osam srednjoškolaca i jedan mladić u stambenoj zajednici. 

Hvala dragim sugrađanima koji već 16 godina sudjeluju u akciji darivanja djece Doma Maslina, poručili su iz Lausa CC i Dubrovnikportala.

Popularni Članci