NAJMLAĐI ODUŠEVLJENI Uređenjem igrališta objedinjena sportska zona koja je Mokošici nedostajala (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u pratnji zamjenica Orlande Tokić i Jelke Tepšić danas je obišao novouređeno igralište za male sportove u Novoj Mokošici.

Projekt uređenja igrališta za male sportove u sklopu sportsko-rekreacijskog parka obuhvatio je uređenje podloge, ali i postavljanje tribina i podesta kako bi se stanovnicima Mokošice na tom mjestu omogućilo održavanje sportskih i kulturnih manifestacija. Gradilište završenog igrališta bilo je prvo koje je nova gradska vlast obišla na početku mandata, a izgrađeno je na inicijativu gradskog kotara Mokošica.

- Napravio se potporni zid, stabilizirao teren jer je bilo klizište i velike pukotine. Također, napravljen je malo plato za suce, iscrtan teren, postavljene tribine uz rasvjetu koja se pali na timer i tako omogućava večernja događanja - pojasnila je zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić dodavši kako je s ovim igralištem zaokružena cjelina koja uključuje u blizini dječje igralište i vježbalište na otvorenom kao sportsku zonu koja je Mokošici nedostajala.

Zamjenica gradonačelnika navela je kako su radovi koštali 520 tisuća kuna, 420 za igralište i ostale dodatke, a sto tisuća za potporni zid. Radove je obavljala tvrtka Alfa plan uz nadzor tvrtke Apsida.

A.Č.

Popularni Članci