UPU Nuncijata, Sveti Jakov i Orašac idu u javnu raspravu!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Putem nadležnog Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grad Dubrovnik pokrenuo je tri javne rasprave o prijedlozima Urbanističkih planova uređenja. Osim Urbanističkog plana uređenja braniteljskog naselja na Nuncijati, Grad Dubrovnik pokreće i  javne raspravu o Prijedlogu UPU-a 2.2 „Sv. Jakov“ te o Prijedlogu Izmjena i dopuna UPU-a Turističke zone Orašac - Vrtovi sunca.  

Javni uvid o Prijedlogu UPU-a Nuncijata trajat će osam dana, počevši od srijede, 15. srpnja pa do, zaključno, 22. srpnja 2020. godine, a može se ostvariti svaki dan od 9:00 do 21:00 sati u Luži, na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika te u informacijskom sustavu prostornog uređenja. Javno izlaganje održat će se u četvrtak, 16. srpnja u 9:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika.

Javno izlaganje Prijedloga Izmjena i dopuna UPU-a Turističke zone Orašac - Vrtovi sunca održat će se u četvrtak, 16. srpnja 2020. godine, s početkom u 11:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, a javni uvid bit će moguće ostvariti od 15. do zaključno 29. srpnja.

Za UPU 2.2. „Sveti Jakov“ javni uvid trajat će 30 dana, od 15. srpnja do zaključno 13. kolovoza 2020. godine, dok će se javno izlaganje održati u petak, 17. srpnja u 13:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika. Javna izlaganja održat će se uz primjenu protuepidemijskih mjera propisanih odlukama nadležnog Stožera civilne zaštite te preporukama i nalozima drugih nadležnih tijela, stoji u pozivu Grada Dubrovnika. 

Sve dodatne informacije se mogu dobiti na web stranici nadležnog Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, na telefon: +385 (0)20 351 811 ili na e-mail: urbanizam@dubrovnik.hr.

Popularni Članci