UBERAŠI OKUPIRALI SVAKI PRAZAN CENTIMETAR Stanarka: Zar nitko od nadležnih ovo ne vidi?

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: čitateljica
"Doslovno se radi o teroru", govori Dubrovkinja koja je zabilježila fotografije taksista parkiranih svuda po ulici Frana Supila, a gdje nisu označena mjesta za taxi vozila. 

S dolaskom turističke sezone na dubrovačke prometnice 'slije' se ogroman broj vozila, a znatno opterećenje donose i brojni taksisti, odnosno vozači platforme Uber koji u ljetnim mjesecima dosele u Dubrovnik kako bi uhvatili dio 'kolača' zarade od turista. Nisu samo gužve problem, već i parking mjesta kojih u gradu kronično nedostaje, pa su na njih posebno osjetljivi Dubrovčani. 

Jedna naša sugrađanka, koja je željela ostati anonimna, poslala nam je fotografije taksista parkiranih u ulici Frana Supila po principu 'gdje stignu', pa bila to označena parking mjesta, kolnik, prilazi hotelima i slično... 

"Zar je moguće da nitko od nadležnih službi ne vidi da je ulica pod stalnom opsadom od strane taxi vozača koji zauzimaju ne samo svaki slobodan centimetar van kolnika, nego i obilježena parking mjesta? S druge strane prometni redari se ne ustručavaju stanarima staviti kaznu ako ostave auto na 10 minuta da bi iznijeli spenzu", iskazala je svoje nezadovoljstvo ova Dubrovkinja i dodala kako se 'doslovno radi o teroru'. 

Popularni Članci