'

Trebate novi kućanski aparat? Sada je pravi trenutak - evo i zašto

Autor: dubrovackidnevnik.hr
20% +10% popusta na kućanskim uređajima možete pronaći isključivo u Građe! Popusti se odnose na sljedećim brendovima: Končar, Gorenje, Hisense, Beko, Candy, Haier. Da, dobro ste pročitali, baš svi proizvodi navedenih brendova su na popustu! Nemojte propustiti ovu priliku jer akcija vrijedi samo od 17. do 31. listopada!

Ako ste u ovom trenutku u potrazi za novim kućanskim uređajem onda imate sreće. Izgledom privlačni, jednostavni za korištenje i kvalitetni kućanski uređaji sad su dostupni po super cijeni, i to baš u Građe! Osigurajte si naredne godine s kupnjom novog uređaja s provjerenom kvalitetom od svjetskih poznatih brendova!

Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam treba savjet za odabir novog uređaja, tu je Građino osoblje koje će vam rado objasniti sve o uređaju, dati preporuke i savjete te u konačnici pomoći vam odabrati ono što trebate i što će vam služiti godinama.

Končar

Domaći proizvođač koji u ponudi ima perilice rublja, štednjake, hladnjake, zamrzivače i male kućanske aparate. Njihovi proizvodi ističu se pouzdanošću i dugotrajnošću te su prilagođeni potrebama modernog doma. Također u Građi ostvarite do 5 godina jamstva na Končar aparate!

Gorenje


Širok izbor kućanskih aparata, uključujući sušilice i perilice rublja, hladnjake, zamrzivače, pećnice, ploče za kuhanje i nape. Gorenje proizvodi poznati su po funkcionalnosti, modernom dizajnu te su prilagođeni različitim potrebama domaćinstva.  Također u Građi ostvarite do 5 godina jamstva na Gorenje aparate!

Hisense


Doživite vrhunsku tehnologiju uz Hisense! Od kristalno jasnih televizora do energetski učinkovitih klima uređaja i pouzdanih perilica rublja, Hisense donosi proizvode koji će unaprijediti vaš životni prostor. Ne propustite priliku za uštedu na najnovijim modelima! Također u Građi ostvarite do 2 + 3 godine jamstva na Hisense aparate!

Beko



Olakšajte si svakodnevicu s Beko kućanskim uređajima! Uz široku paletu proizvoda poput perilica posuđa, mikrovalnih pećnica, hladnjaka i raznovrsnih malih kućanskih aparata, Beko nudi inovativna rješenja koja štede vrijeme i energiju. Iskoristite popuste i unesite praktičnost u svoj dom! Također u Građi ostvarite do 2 + 3 godine jamstva na Beko aparate!

Candy

Raznolik asortiman kućanskih aparata kao što su nape, perilice i sušilice rublja, perilice posuđa, pećnice, ploče za kuhanje i hladnjake. Njihovi proizvodi kombiniraju funkcionalnost i jednostavnost korištenja, prilagođeni su različitim životnim stilovima. Također u Građi ostvarite do 2+3 godina jamstva na Candy aparate!

Haier


Haier pruža raznoliku ponudu kućanskih uređaja uključujući hladnjake, perilice i sušilice rublja, klima uređaje i televizore. Njihovi proizvodi poznati su po suvremenom dizajnu i tehnološkim inovacijama koje olakšavaju svakodnevni život. Također u Građi ostvarite do 2 + 5 godina jamstva na Haier aparate!

Novo preuređeni odjel bijele tehnike u Građa poslovnicama

Posjetite novo preuređeni odjel bijele tehnike u Građinim poslovnicama, gdje možete pronaći sve što vam treba za modernizaciju doma! Asortiman uključuje široku ponudu vrhunskih perilica i sušilica rublja, hladnjaka, zamrzivača, pećnica, ploča za kuhanje, mikrovalnih pećnica, perilica posuđa, napa, klima uređaja i televizora, kao i velik izbor malih kućanskih aparata poput miksera, blendera, aparata za kavu, tostera, kuhala za vodu i još mnogo toga.

U odjelu bijele tehnike možete pronaći proizvode renomiranih brendova poput Končar, Gorenje, Hisense, Beko, Candy i Haier, koji garantiraju visoku kvalitetu i dugotrajnost.

Građa poslovnice

Pronađite Građine poslovnice na sljedećim adresama i iskoristite ovo kratko razdoblje za uštedu!

Građa Šibenik: Žaborička ul. 1, 22000, Šibenik
Građa Solin: Vranjički put 2, 21210, Solin
Građa Dubrovnik: Ul. Don Marina Beusana 6, 20207, Čibača

Popularni Članci