Tko je Goran Komlenac, vatrogasac koji je izgubio život u požaru kod Ljupča

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: vgdanas.hr
Vijest o tome kako je 42-godišnji Goran Komlenac iz Orašca izgubio život u požaru kod Ljupča, s nevjericom je dočekana u javnosti.

Njegovi kolege iz JVP Dubrovački vatrogasci su duboko potreseni, kao i svi oni koji su ga poznavali. U neformalnim razgovorima, svatko od njegovih poznanika za njega ima samo riječi hvale. I čini se kako u slučaju Gorana Komlenca to nisu samo floskule.

Njegovi kolege, prijatelji i poznanici tvrde kako se radi o simpatičnoj i vrlo ugodnoj osobi koja je jednostavno 'zračila pozitivom', kako nam govore. Tako nam kažu kako je Komlenac bio sportaš i pobjeđivao je u najtežim vatrogasnim vježbama i natjecanjima. Tvrde kako je radio i vatrogasne edukacije s djecom, kako je bio susretljiv i kako je rado pomagao.

Komlenac se kao dječak s obitelji doselio u Oračac, kao dijete majke iz Orašca i oca iz Slavonije. Njegov otac je bio policajac koji je u ratu izgubio svoj život na dubrovačkom području. Dubrovački vatrogasac ima suprugu i djecu. Jednu je kći dobio prije nekoliko mjeseci.

Izvidi će pokazati kako je došlo do pogibije vatrogasca, no već sada se mogu čuti različite verzije priča koje dovode u pitanje je li Kolmenac stradao direktno od požara ili se prethodno dogodila neka nesreća. Prema neslužbenim informacijama, Kolmenac se navodno odvojio od grupe vatrogasaca te su ga oni tražili cijelo poslijepodne i nisu ga uspijevali dobiti na mobitel.

Ishod je, nažalost, tragičan.

Popularni Članci