TJEDAN U RETROVIZORU Franković obišao radove na budućem domu za umirovljenike, izrečene dvije kazne ugostiteljima u Gradu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavić/PIXSELL
U gradskoj upravi i ovog tjedna su radili na brojnim projektima i događanjima. Izdvajamo najzanimljivije aktualnosti proteklih sedam dana.

UGOSTITELJI SE MALO PROŠIRILI Na sedam dana otkazani ugovori o zakupu javne površine za Gil´s i Mama´s

Grgo Jelavic/PIXSELL

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković izrekao je dva otkaza ugovora o zakupu javne površine na razdoblje od sedam dana.

Gradonačelnik Franković obišao gradilište rekonstrukcije Hotela Gruž u dom za starije i nemoćne

Goran Mratinović

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković je sa suradnicima obišao gradilište projekta Rekonstrukcije hotela Gruž u dom za starije i nemoćne osobe – tipa hotel, gdje je u tijeku gradnja prvog doma umirovljenika u Dubrovniku nakon 51 godine.

FILMSKI STUDIO I KULTURNI SADRŽAJI Počela realizacija projekta TUP - Novi europski Bauhaus

sdfghj

Kroz projekt će se izraditi sva potreba dokumentacija kojom će biti predviđeni novi kulturni sadržaji na području TUP-a te također filmski studio, koji se planira urediti u jednoj od TUP ovih hala.

Sanirana cesta od Sustjepana do Lozice

sdfghj

Završeni su radovi na sanaciji asfaltnog kolnika na više lokacija nerazvrstane ceste Sustjepan – Lozica, gdje je uređeno ukupno oko 3.600 kvadratnih metara prometnice. Oštećenja i ulegnuća otežavala su promet ovom dionicom, a radovi izvedeni u sklopu redovitog održavanja povećali su razinu sigurnosti svih sudionika u prometu.

Popularni Članci