SVI RUŽINI LJUDI: Konzervativci zbijaju redove (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Grljević
Konzervativna stranka, nova stranka Ruže Tomašić,osnovala je u dubrovačkom hotelu Petka županijsku organizaciju ove stranke, koja je do sada imala ogranke u većini općina na području Dubrovačko neretvanske županije.

Tako je za predsjednika jednoglasno je izabran je Perica Tolj, inače zamjenik načelnika Općine Orebić. Za dopredsjednike izabrani su Ivica Čopo i Antonija Ivanković.

Kako je novoizabrani predsjednik Tolj rekao, cilj stranke je omogućiti mladim ljudima i onima koji nisu zadovoljni političkim strankama koje postoje, participiranje u politici i mogućnost stvaranja promjene u političkoj zbilji ovog prostora.

Zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić, naglasila ej važnost mladih, koji sve više napuštaju Hrvatsku. „Umjesto da se osnuje krizni stožer kako bi se taj trend zaustavio, ovaj problem se ignorira. A mladi su naša budućnost, jer smo mi ovu zemlju naslijedili od naših predaka. Pogledajte svoju djecu, radi njih sve činite, radi njih stvarate“, kazala je Tomašić uz pozdrav Bog i Hrvati. Inače Konzervativna stranka je jedna od lista koja se nadmeće za mjesto u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika.

Popularni Članci