SMIJEŠNE TEORIJE HČSP-A: Franković je izgubio jer s nama nije bio u koaliciji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: HČSP
Hrvatska čista stranka prava Grada Dubrovnika na službenim stranicama je navela u najmanju ruku zanimljivu teoriju o porazu HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Mata Frankovića kojega je u drugom krugu izbora pobijedio HNS-ov Andro Vlahušić.

Kako navode u svom priopćenju, HČSP je htio dati svoj doprinos u 'pobjedi domoljubne koalicije', ma što to značilo, nakon čega im se vodstvo dubrovačkog HDZ-a nije javilo.

'Ovo još jednom pokazuje da se bez široke koalicije crveni ne mogu pobijediti. HČSP je tu spreman sudjelovati, ali bianco podršku neće nikomu davati,' naveli su u svom priopćenju.

Naime, HČSP tvrdi kako je na navedenom području tijekom prošlih lokalnih izbora dobio 1,94 posto glasova te smatraju kako bi taj dodatni postotak bio dostatan za pobjedu Frankovića na proteklim izborima.

Međutim, ovakve izjave navedene stranke tada povlače tezu kako je njihovo biračko tijelo zapravo dalo glas Vlahušiću što je malo vjerojatno obzirom na njihove podjele koalicija na 'domoljubne', 'nedomoljubne,' 'crvene' i 'crne'.

Popularni Članci