S PILA DO LAPADA ZA NISKIH 20 KUNA Najjeftinije cijene prijevoza u Dubrovniku

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dolaskom ljepšeg vremena i smanjivanjem strogih mjera za zaštitu zdravlja, građani Dubrovnika napokon mogu odahnuti i izaći iz svojih domova. Kako bi u ova krizna vremena olakšali odlaske na posao, u kupovinu ili jednostavno u izlazak u grad, Eko taxi je drastično snizio cijene prijevoza u gradu Dubrovniku.

Tako nova tarifa iznosi 20 kuna za prijevoze do 3 kilometra, a svaki sljedeći kilometar naplaćuje se 6 kuna. Novom tarifom prijevoza Eko taxi se u potpunosti distancirao od konkurentskih taksi prijevoznika na način da ne naplaćuju cijenu starta i cijenu po minuti prijevoza, što prijevoze čini puno jeftinijima i dostupnima za „svaki džep.“

Nove cijene u praksi znače da biste primjerice s Pila mogli skoknuti u kupovinu do Robne kuće Minčeta za samo 20 kuna. Ukoliko se pak odlučite osvježiti u moru, prijevoz od Gruža do Uvale Lapad također ćete platiti niskih 20 kuna.

Oni koji iz Mokošice i Župe Dubrovačke odluče otići u Grad, prijevoz će platiti niskih 50 kuna, dok će stanovnici Cavtata prijevoze platiti 130 kuna. Najpovoljnija cijena prijevoza dostupna je i za putnike koji brzo i sigurno trebaju stići do Zračne luke Dubrovnik i to po cijeni od 130 kuna. Fiksne cijene vrijede i za povratne vožnje.

Najzeleniji taksi prijevoznik još jednom je pokazao da „čuva leđa“ svojim korisnicima redovitim dezinficiranjem vozila i pridržavanjem svih mjera za zaštitu zdravlja, a sve to uz najniže cijene prijevoza u gradu.

Svojeg omiljenog taxi prijevoznika možete naručiti telefonskim putem na broj 020 432 432 ili minimalno 1h unaprijed putem emaila rezervacija@ekotaxi.hr.

Također postoji opcija naručivanja u samo nekoliko dodira prsta putem besplatne Eko taxi aplikacije koju odmah možete skinuti i instalirati putem sljedećih linkova: Google play (http://bit.do/eUbqh) i Apple store (https://apple.co/2YsF4bY).

Popularni Članci