RENOVIRA SE PROSTOR Doznali smo što se otvara na mjestu nekadašnjeg kluba La Bombonera

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović/DD, Pet Centar
U prostoru nekadašnjeg kluba La Bombonera, otvara se Pet Centar, vodeći maloprodajni lanac specijaliziran za kućne ljubimce. Nastavak je to njihove ekspanzije u Hrvatskoj, a u Dubrovniku će imati poslovnicu na adresi Obale Ivana Pavla II.

Tijekom 20-godišnjeg poslovanja, Pet Centar se pozicionirao kao odredište broj 1 vlasnika kućnih ljubimaca, gdje osim proizvoda za kućne ljubimce, mogu dobiti i niz vrhunskih usluga zahvaljujući stručnom prodajnom osoblju i veterinarima. Sada svoje poslovanje šire i u Dubrovnik.

Pet centar je dio Pet Network Internationala (PNI), grupe koja ujedinjuje vodeće maloprodaje za kuće ljubimce širom jugoistočne Europe, stvarajući mrežu stručnjaka za brigu o ljubimcima. Grupa djeluje s više od 200 trgovina na lokacijama u Hrvatskoj, Srbiji, Rumunjskoj, Bugarskoj i Sloveniji. PNI je posvećen dobrobiti i dugovječnosti kućnih ljubimaca te uvijek iznova definira najviše standarde i hrane i usluga za najbolje prijatelje ljudi. Upravo takav način poslovanja
omogućuje poslovni rast i ubrzanu ekspanziju na svih pet tržišta.

Kako bi bili u korak s modernim kupcima, Pet Centar kontinuirano radi na razvoju što jednostavnije i pristupačnije kupnje, poput Click&Collect, ali i na raznim pogodnostima za one najvjernije kupce kroz program lojalnosti i Pet Centar mobilnu aplikaciju. Upravo tako kupci uvijek imaju pristup najpovoljnijoj kupnji i ekskluzivnim pogodnostima.

Dolaskom Pet Centra u Dubrovnik, vlasnici kućnih ljubimaca će na jednom mjestu dobiti široku ponudu proizvoda najviše kvalitete, ali i stručnjake i veterinare koji će na svaki upit odgovoriti upravo prema potrebama kućnog ljubimca. Dobrobit kućnih ljubimaca uvijek je na prvom mjestu.

Dok vam pripremamo dodatna iznenađenja i više informacija, pronjuškajte online ponudu Pet Centra ili nas zapratite na društvenim mrežama: Instagram i Facebook - poručuju.

Popularni Članci