Helikopter preletio Lokrum i spustio Rimčeve jurilice na Lovrijenac (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Nema boljeg i atraktivnijeg mjesta za promociju od dubrovačke tvrđava Lovrijenac, a to zna i Mate Rimac koji je rano jutros počeo s pripremom velikog događaja za promociju svog automobila.

Zabilježili smo helikopter kako spušta dva automobila na Lovrijenac, u dva preleta. Helikopter je s vozilima spektakularno preletio Lokrum što je bila svojevrsna atrakcija i na iznenađenje mnogih automobili su postavljeni na tvrđavi. Rimčeve jurilice iz ove perspektive izgledaju sićušno, a inače je riječ o serijskoj izvedbi najsnažnijeg i najbržeg električnog automobila na svijetu.

Kako doznajemo, Rimac na tvrđavu Lovrijenac pozicionira tri vozila te je od Grada zatražio parking na kojem bi mogao smjestiti reportažna kola i ostalu opremu koju se koristiti za snimanje večerašnjeg livea.

Podsjetimo, jučer je Mate Rimac na svome Facebook profilu najavio kako je danas 'veliki dan' objavivši fotografije s dubrovačke tvrđave. On je svoj zadnji automobil, Neveru, početkom lipnja predstavio u Orašcu. Večeras od 20 sati očekuje se live stream putem kojeg će se prenositi ovaj spektakularni događaj. Za očekivati je kako će predstaviti Neveru, ovaj put u drugom okruženju, ali vjerojatno će biti i još iznenađenja. 

"Mi u Rimcu nikad ne odmaramo. Nakon nedavnog predstavljanja #Nevere, najavljujemo sljedeću veliku prekretnicu u povijesti naše tvrtke", stoji u Facebook objavi.

Prošle godine se šuškalo kako bi Rimac mogao preuzeti Bugattija, no to je demantirano uz informacije kako bi Bugatti prebacio odgovornost na Porschea što bi im omogućilo stvaranje partnerstva s Rimcem te bi tako upravljali Bugattijem. Porsche je dio VW grupacije i nedavno je povećao svoj udio u Rimac Automobilima. Večeras ćemo sigurno saznati detalje o ovom partnerstvu.

Popularni Članci