PALA JE I PRVA PROSIDBA U MILKU! Ovaj video ljubavi rastapa i najtvrđa srca (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U prvom dubrovačkom gej klubu Milk sinoć je 'pala' i prva prosidba. 

Jedan je muškarac kleknuo i održao emotivan govor, a drugi je, srećom, rekao- Da! Tako je ovo postala prekrasna priča i uspomena, a video koji je snimila ekipa Milka postao je još jednan dokaz kako prvi dubrovački gej bar zaista slavi ljubav na najljepši mogući način. 

Podsjetimo, ovog svibnja otvoren je Milk, bar kojemu je cilj da govori sam za sebe i da se svatko tko dođe tamo osjeća dobrodošlo. No, ono što je najbitnije u cijeloj priči je da se prisutni gosti osjećaju ugodno i upravo zato ne čudi kako je ovaj muškarac odabrao upravo Milk za romantičan trenutak koji će on i njegov budući suprug, pamtiti cijeli život. 

Inače, inspiracija za ime bara, potaknuta je aktivistom i političarem Harvey Milkom koji se borio za prava homoseksualaca, te je kao takav iz povijesnog aspekta Milk prva javna homoseksualna osoba koja je izabrana na javnu dužnost u San Franciscu.

"Ako niste slobodni biti ono što jeste, u toj najvažnijoj od svih ljudskih aktivnosti - izražavanju ljubavi, tada sam život gubi smisao", rekao je jednom Milk, a njegova rečenica živi u dubrovačkom Milku i život itekako ima smisao.

Popularni Članci